Societat 17/06/2019

La Policia descriu un escenari truculent ple de sang i trossos de carn en el crim de Cala Millor

Criminalística considera que l'acusada va descarnar els braços del seu marit i que les ferides li varen provocar la mort, no les mossegades dels cans

Carles Tudurí
3 min
IMG-20190617-WA0002

PalmaSang per tota la casa, trossos de carn, tres ganivets, un cadàver nu, dos cans rabiosos i la dona de la víctima coberta de sang. Aquest és l'escenari que han descrit aquest dilluns a Palma els agents de criminalística de la Guàrdia Civil durant el judici contra la russa de 49 anys acusada d'assassinar el seu marit de 70 a Cala Millor, per a la qual es demanen 25 anys de presó.

La Fiscalia considera que l'acusada va tallar amb un ganivet trossos del braç del seu marit per alimentar els cans, les mossegades dels quals varen acabar de matar-lo. Per contra, l'acusada la setmana passada va culpar de la mort del seu marit un dels seus dos cans, que són de raça perillosa. La dona va explicar que, davant els fets, ella intentà separar l'animal de la víctima, però que un segon atac va resultar fatal i no va poder fer res per evitar-ne la mort.

El responsable de la unitat encarregada de fer l'informe sobre l'escena del crim ha donat tota mena de detalls davant el jurat popular, que dictarà sentència sobre el que va trobar la Policia quan va acudir al domicili on s'havia produït la mort. S'han exhibit nombroses fotografies en les quals s'han pogut apreciar els rastres de sang i altres detalls truculents d'aquest crim.

Els policies han indicat que varen trobar el cos pràcticament nu, amb només un part de la roba interior a l'altura del turmell, darrere el sofà de la sala d'estar. A més, varen trobar rastres de sang per tota la casa: rebedor, cuina, sala d'estar, bany i dormitori. El seu informe conclou que la víctima va morir al dormitori, on es va trobar l'acumulació més gran de sang i de trossos de carn dels braços de la víctima. La hipòtesi és que la seva dona el va adormir amb Diazepam i li va fer diversos talls per descarnar els braços. Consideren que va morir a conseqüència dels talls i no a causa de les mossegades dels cans.

Els rastres de sang es varen trobar a la sala d'estar, on també hi havia un tassó de plàstic amb aigua i Diazepam. Hi havia algun tros de carn de la víctima, però la sang era per transferència i no per caiguda gravitacional, per la qual cosa es considera que l'home va ser traslladat a aquesta estança quan ja estava mort o pràcticament mort. Es varen trobar taques en mobles, en un llum, al televisor, en un coixí i a terra.

A la cuina també hi varen trobar sang, sobretot al taulell de cuina i a l'interruptor del llum, i dos ganivets també tacats. Al bany, on trobaren un dels cans tancat, hi havia alguns rastres als mobles però no a terra. Al dormitori, on s'havia tancat l'altre ca, sí que evaren trobar sang pertot, principalment en un dels dos matalassos del llit i en edredons i mantes. També estava tacat el capçal del llit. Entre els dos matalassos varen trobar un tercer ganivet també amb rastres de sang de la víctima, que consideren que va ser utilitzat per l'acusada per descarnar els braços del seu marit.

Els policies han considerat impossible que les ferides dels braços de la víctima siguin fruit de mossegades de ca, ja que presenten un tall molt recte. Davant la duresa de la descripció dels agents l'acusada s'ha posat a plorar durant una part de la intervenció feta pels agents de criminalística.

La dona de la víctima va ser trobada tacada de sang de la víctima, que li cobria la roba, la cara i les mans i que es trobava fins i tot davall les ungles. El que no s'han trobat són empremtes en cap dels tres ganivets utilitzats per causar les ferides.

stats