Societat 11/04/2019

Cort vol comprar totes les accions del Lluís Sitjar per poder incorporar-ne els terrenys a la Falca Verda

El Mallorca ha anunciat que vendrà les seves, 199; les 467 restants són de propietaris particulars

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu del procés de demolició del Lluís Sitjar

PalmaL’Ajuntament de Palma s’ha compromès a treure el 2020 una oferta pública per adquirir les accions dels copropietaris del Lluís Sitjar que estiguin interessats a vendre. El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jose Hila, es reuniren la setmana passada amb membres del RCE Mallorca per traslladar-los l’oferta, a la qual es podran sumar totes aquelles persones que tinguin accions dels terrenys del Lluís Sitjar.

La Fundació RCE Mallorca té 140 accions i el RCE Mallorca, 59, que són les que adquiriria l’Ajuntament per un import de 2.905.997 euros. La resta pertanyen a propietaris particulars.

En total, els terrenys estan dividits en 666 accions, 199 de les quals, gairebé una tercera part, són del RCE Mallorca. El RCE Mallorca ja ha manifestat que en vendrà la seva part a l’Ajuntament. Els tècnics municipals varen fer una valoració dels terrenys del Lluís Sitjar basada en un estudi de mercat. La conclusió va ser que el preu màxim que pot pagar Cort és de 9.725.729,27 euros, és a dir, 14.603 euros per acció.

stats