Societat 22/11/2019

Palma encendrà els llums de Nadal dijous que ve amb la mirada fixada en el futur

L'objectiu de l'Ajuntament és encendre el cor de la ciutat cap al futur, per il·luminar l'entesa i la convivència entre el medi ambient i la ciutadania

Ara Balears
1 min
Moment de l'encesa de llums de l'any passat a Palma.

PalmaEl batle de Palma, José Hila, i el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, han presentat aquest divendres els espectacles que es faran dijous que ve, 28 de novembre, amb motiu de l'encesa dels llums de Nadal de la ciutat, l'acte inaugural d'aquestes festes.

Donant continuïtat a l'edició passada, l'objectiu de l'Ajuntament és encendre el cor de la ciutat cap al futur, per il·luminar l'entesa i la convivència entre el medi ambient i la ciutadania. Aquest any, el fil conductor de l'encesa serà 'Palma, ciutat del futur', una aposta amb una innovadora proposta d'il·luminació sostenible plena d'art i màgia.

Com a millora en relació amb l'edició passada, enguany s'ha volgut realitzar la cerimònia de l'encesa dels llums a la plaça de la Reina per tal de millorar la visibilitat i l'aforament. Així, els ciutadans podran gaudir de l'esdeveniment en si a l'esmentada plaça i del compte enrere a la plaça Joan Carles I, projectat a la façana del Casal Solleric i a la façana de l'Ajuntament.

L'objectiu ha estat fer una encesa en la qual la ciutadania pogués participar, fins i tot en la creació. És per això que enguany es va plantejar la convocatòria participativa 'El teu millor desig', on s'han recollit els desitjos dels ciutadans que han volgut fer-los-els arribar. Cadascun d'ells encendrà una bombeta.

Pel regidor Alberto Jarabo, "il·luminar la ciutat és il·luminar els somnis d'un millor futur de la ciutat, sobretot per als més petits".

El pressupost total de l'encesa és de 72.632,40 euros, que inclouen nous espectacles a plaça de la Reina i a la de Cort, i més espais per gaudir del compte enrere.

stats