Agressió sexual
Societat 09/04/2024

Nova violació grupal a Mallorca: detenen quatre italians per abusar sexualment d'una jove a la Platja de Palma

El jutjat d'Instrucció número 1 de Palma ha decretat presó provisional sense fiança per a tots els acusats

ARA Balears
1 min
Els detinguts per la violació grupal a la platja de Palma

PalmaLa Policia Nacional ha detingut quatre homes de nacionalitat italiana acusats d'abusar sexualment d'una jove a la Platja de Palma. Segons ha detallat Europa Press, els fets es van produir la matinada d'aquest diumenge i els acusats han passat aquest dimarts dematí a disposició judicial i el jutjat d'Instrucció número 1 de Palma ha decretat presó provisional sense fiança per a tots els acusats.

Segons ha detallat la víctima, durant la nit del diumenge va conèixer un home de nacionalitat italiana en una discoteca del passeig Marítim de Palma i va accedir a anar a l'apartament on estava allotjat. Abans d'arribar a l'apartament turístic que tenia llogat el presumpte agressor, la víctima i ell van mantenir relacions sexuals consentides a la platja, però després, quan van entrar a l'apartament, van arribar tres amics de l'agressor i la van violar.

Quan la jove va fugir dels llocs dels fets, va robar el passaport d'un dels turistes italians que havien participat en la violació grupal i va acudir directament a la Policia Nacional, on va interposar la denúncia. Els agents del cos policial van activar el protocol per a víctimes de violència sexual i van traslladar la dona a un centre sanitari.

Un cop recollida tota la informació, i amb l'ajuda de la víctima, la Policia Nacional va aconseguir identificar i localitzar els joves implicats en la presumpta violació grupal i els va detenir durant la jornada d'aquest dilluns.

stats