Societat 09/09/2019

Norma Duval surt en defensa de Plácido Domingo: "Hauria de denunciar ell"

La vedet critica a la televisió les dones que han assenyalat el tenor com a assetjador

Ara
1 min
Norma Duval surt en defensa de Plácido Domingo: "Hauria de denunciar ell"

BarcelonaLa vedet Norma Duval ha sortit en defensa de Plácido Domingo, acusat d'assetjament sexual per diverses dones en les últimes setmanes. A través del programa de televisió 'Viva la vida', a Telecinco, Duval ha definit el tenor com "un autèntic cavaller, un senyor" i ha afirmat que "hauria de denunciar ell" i no les dones a ell. "No veig just que després de quaranta anys aparegui gent anònima i diguin que han abusat d'elles: si no va ser una relació consentida, doncs haver-ho denunciat", argumenta la vedet barcelonina.

Segons el seu punt de vista, la situació que viu Domingo és injusta perquè s'ha fet "sense tenir proves". "Carregar-se una carrera així és tremendament terrible", diu Duval, que considera que Associated Press publica informacions sense contrastar. A més, l'artista va explicar una vivència en primera persona durant la seva trajectòria professional en relació amb l'assetjament sexual.

Segons el seu testimoni, una vegada que van intentar abusar sexualment d'ella es va defensar donant "una hòstia" a l'assetjador, a qui després va denunciar. "Si has tingut un dia un assetjament, has de denunciar-ho", recomana Duval. Després de posicionar-se a favor de Domingo i expressar tots aquests arguments, la conductora del programa, Emma García, li va contestar dient-li que "potser abans [les dones que patien abusos i assetjament] no tenien la força per denunciar".

stats