Societat 15/02/2023

Neus Truyol fa marxa enrere i nega ara que els pisos contenidor siguin un projecte de Cort

La rectificació de la regidora arriba després que Armengol i Hila es desmarcassin de la proposta

1 min
La regidora de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, en una imatge d'arxiu.

PalmaLa regidora de Model de Ciutat de Cort, Neus Truyol, ha fet marxa enrere en la iniciativa d'habilitar pisos contenidor de manera temporal per a col·lectius amb dificultats per accedir a un habitatge a Palma. Truyol afirma ara que "no hi ha cap projecte d'aquestes característiques a l'Ajuntament". La rectificació de la regidora arriba després de les declaracions de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el batle de Palma, José Hila, en què es desmarcaven de la proposta feta dies abans per Truyol per posar solució a la falta d'habitatge.

No obstant això, la regidora ha insistit que tenen "una alta preocupació" pel que fa a l'accés a l'habitatge a Palma: "Treballarem en totes les opcions que se'ns presentin i que ens puguin oferir una solució digna i de qualitat a les persones que tinguin una situació de vulnerabilitat i no puguin arribar a final de mes", ha detallat.

Cal recordar que aquest dimarts tant Armengol com Hila es varen mostrar contraris a aquest tipus de projecte per fer front a l'emergència de l'habitatge. En aquest sentit, la presidenta balear va apuntar que "el Govern ha optat per un altre tipus d'Habitatges de Protecció Oficial (HPO)". Amb tot, va assegurar que veu "encertat" que Cort "pensi en mesures per millorar un dels problemes que tenim a totes les Balears".

Per part seva, Hila va subratllar que prefereix "solucions definitives". En aquesta línia, va assenyalar que "les inversions en temes d'habitatge no han de ser temporals", i va sentenciar que no es tracta d'una proposta que s'hagi debatut mai a l'equip de govern de Cort.

stats