Societat 12/12/2020

Multa de 200.000 euros a un bar de Palma, que haurà de tancar durant dos mesos

La Policia Local de Ciutat ha aixecat més de mig centenar d'actes en aquest mateix establiment des de principi d'any per incompliment de la Llei d'activitats

Ara Balears
1 min
Agent de la Policia Local./ ARXIU

Palma201.301 euros. Aquesta és la quantitat de doblers que haurà de pagar un bar situat al carrer Patronat Obrer. És la multa que li ha posat l'Ajuntament de Palma per diversos incompliments de la Llei d'activitats. A més de la sanció econòmica, el local haurà de tancar temporalment durant dos mesos a partir d'aquest disssabte. Aquest establiment ja acumula més de mig centenar d'actes aixecades per la Policia Local, des de principi d'any, a partir de denúncies dels veïns de la zona.

A l'octubre, el Consistori ja havia decretat el tancament cautelar d'aquest mateix local durant un mes, ha informat Cort. En aquesta ocasió, se li imputen una sanció molt greu, dos de greus i dos de lleus de la Llei d'activitats de 7/2013.

Cort ha destacat les actuacions dutes a terme en aquest establiment per part de la Patrulla Verda de la Policia Local, la Policia Nacional i el cos d'inspectors del Govern, juntament amb el Departament d'Activitats i Seguretat d'Establiments (DASE) de l'Ajuntament, que han donat lloc a aquesta resolució.

stats