Societat 14/12/2019

Mor la dona a qui va atropellar un camió d'Emaya

L'accident es va produir en el barri del Rafal de Palma el 3 de desembre

Ara Balears
1 min
Hospital Universitari Son Espases.

PalmaLa dona de 76 anys que el 3 de desembre va ser atropellada per un camió d'Emaya ha mort aquest dissabte. L'accident es va produir al barri del Rafal de Palma, als voltants del número 3 del carrer Lledoners.

Tot i que en un primer moment la dona va salvar la vida gràcies a l'actuació d'un agent de la Policia Nacional que estava fora de servei, les ferides que va sofrir en l'accident han acabat per causar-li la mort a l'hospital de Son Espases.

Els fets varen ocórrer el 3 de desembre al carrer Lledoners de Palma, a prop del carrer Aragó, quan el conductor d'un camió de fems, sense adonar-se de la seva presència, va atropellar la víctima. El dia dels fets la policia li va fer una prova d'alcohol i de drogues i totes dues varen ser negatives.

Emaya i l'Ajuntament de Palma han lamentat profundament la mort de la dona i l'empresa municipal s'ha posat a disposició de la família. El president d'Emaya, Ramon Perpinyà, ha expressat el seu condol més sincer, en nom de l'empresa pública i el Consistori. El conductor del vehicle, que està molt afectat, també ha expressat les seves condolences.

stats