Societat 03/12/2019

Un camió dels fems atropella i fereix greu una dona de 76 anys a Palma

Han fet una prova d'alcohol i de drogues al conductor i en les dues ha donat negatiu

Ara Balears
1 min
Ferida greu una jove de 18 anys que ha caigut d'un tercer pis a Palmanova

PalmaUn camió d'Emaya ha atropellat aquest dimarts devers les 11 h una dona de 76 anys al barri del Rafal de Palma, que ha acabat amb greus ferides a les cames, segons ha informat la Policia Local de Palma. Els fets han succeït quan el camió d'Emaya es trobava en una zona on es duen a terme diferents obres i s'ha hagut d'aturar.

Quan el conductor ha tornat a posar en marxa el vehicle, ha atropellat la dona, que anava acompanyada pel seu marit, i creuaven el carrer. Segons les primeres informacions, el conductor no ha vist la parella.

Al lloc dels fets hi han acudit personal sanitari i agents de la Policia Local de Palma, que han atès les víctimes. La dona ha estat traslladada a l'hospital Son Espases i l'home ha estat atès per un atac d'ansietat. Segons la policia, al conductor li han fet una prova d'alcohol i de drogues i en les dues ha donat negatiu.

Emaya i L'Ajuntament de Palma s'han posat a disposició de la policia i de la investigació per aclarir els fets. A més, han lamentat aquest accident i esperen que es recuperi. Per la seva part, el president d'Emaya, Ramon Perpinyà, s'ha desplaçat a l'hospital per interessar-se per l'evolució de la dona.

stats