Societat 10/05/2018

Més de 5.200 nins i nines fan de científics a la UIB

La cinquena edició de 'Ciència per a tothom' acull 1.000 alumnes més que l'anterior

Maria Cifre
1 min
Més de 5.200 nins i nines fan de científics a la UIB

PalmaAmb l'objectiu d'acostar la ciència als més petits i d'aportar coneixements científics més pràctics als alumnes de Secundària, la Universitat de les Illes Balears acull aquests dies 'Ciència per a tothom'.

A la cinquena edició d'aquestes jornades hi assistiran, entre aquest dijous i dissabte, més de 5.200 nins i nines de 77 centres d'arreu de Mallorca. "Estam molt contents per la gran acollida d'aquestes jornades ja consolidades, ja que enguany hi haurà 1.000 alumnes més que la passada edició i molts centres no han quedat en llista d'espera", ha explicat la directora del Port-UIB, Margalida Payeras.

Més de 5.200 nins i nines fan de científics a la UIB

Entre aquest dijous i divendres dematí, un total de 5.235 alumnes de Primària i Secundària visitaran el campus de la UIB per adquirir, a través del joc, nous coneixements sobre ciència i tecnologia. Concretament, hi assistiran 1.604 alumnes de Primària i 3.631 de Secundària. Divendres a l'horabaixa, de 16.30 a 22.30 h, i dissabte dematí, de 10 a 14 h, 'Ciència per a tothom' tindrà les portes obertes per a totes les famílies que vulguin participar en les 61 activitats que han preparat els 60 professors de la Universitat i més de 450 alumnes voluntaris.

Des de l'organització, Margalida Payeras, ha destacat la importància de la participació i la feina conjunta entre els alumnes voluntaris de la UIB i els professors. "És una manera de contribuir a millorar la societat", ha assenyalat Payeras.

stats