Societat 12/11/2019

Els sindicats d'educació no assisteixen a la reunió tècnica sobre el marcatge

Rebutgen aquesta eina que, per ells, "la Conselleria vol imposar" i diuen que el Govern no respon a les seves demandes

Ara Balears
1 min
El professorat pot fitxar utilitzant el seu mòbil

PalmaEls sindicats presents a la mesa sectorial d'educació han decidit per unanimitat no assistir a la reunió tècnica d'aquest dimarts sobre el marcatge i així ho han fet saber al conseller, Martí March, en una carta en què reiteren el rebuig a aquesta eina que "la Conselleria vol imposar".

Al text també assenyalen que "qualsevol mesa tècnica, i les negociacions tècniques que hi tenen lloc, ha d'estar supeditada i emmarcada en la reunió que la part social ja ha sol·licitat amb el conseller des de fa dies. A hores d'ara, encara no hi ha hagut resposta per part de l'Administració".

A mitjan octubre les juntes de personal docent no universitari de Mallorca, Menorca i les Pitiüses ja varen reclamar la suspensió i la retirada del fitxatge horari i sol·licitaren la convocatòria d'una mesa sectorial específica per tractar aquesta qüestió de manera urgent. Educació va apuntar al fet que la Conselleria valorava "la possibilitat que els centres poguessin prendre la decisió definitiva sobre la utilització total o parcial d'aquesta eina", però els docents han llançat de manera reiterada el missatge de rebuig d'aquesta eina.

stats