Reclamen la retirada del sistema de fitxatge dels centres i la convocatòria urgent d'una mesa sectorial

La Conselleria d'Educació es reunirà amb els representants de les juntes de Mallorca, Menorca i les Pitiüses el 29 d'octubre

Les Juntes de Personal Docent no Universitari de Mallorca, Menorca i les Pitiüses reclamen la suspensió i la retirada del fitxatge horari i sol·liciten la convocatòria d’una mesa sectorial específica per tractar d'aquesta qüestió de manera urgent. Així ho ha traslladat Cosme Orell, president de la Junta de Mallorca i portaveu de l'STEI.

Orell també ha informat que la Conselleria d'Educació ha comunicat que la reunió es farà el 29 d'octubre amb els representants de les juntes de Mallorca, Menorca i les Pitiüses que han votat per unanimitat en contra del sistema.

El professorat mostra el seu malestar pel sistema de fitxatge

"Davant les dificultats, el mal ambient i els nombrosos problemes que està generant el sistema de fitxatge en els centres educatius, del qual els sindicats vàrem tenir coneixement amb una breu menció en les instruccions de principi de curs a la passada mesa sectorial de dia 1 de juliol, sense cap altre tipus de coneixement previ, la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca demana la retirada immediata del sistema de marcatge horari als centres", assenyala el comunicat de la Junta de Mallorca. 

Consideren que aquest sistema "és un atac directe a la dignitat dels docents" i genera molt de dubtes entre el professorat.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF