Societat 22/11/2019

Una jove mallorquina converteix en viral la història sobre el 'bullying' del seu germà

L'al·lota, estudiant de periodisme al CESAG, ha aconseguit desenes de milers de retuits del fil de Twitter on explica com l'arraconen els companys de classe

Ara Balears
1 min
El 'bullying' es gesta en l'etapa d'educació infantil / Getty

PalmaUna jove estudiant del CESAG ha convertit la història del 'bullying' que pateix el seu germà petit en viral. En poc més de 24 hores, el fil de Twitter obert per l'al·lota on explica tot un seguit de fets que sofreix el nin, ha aconseguit desenes de milers de retuits i comentaris que expressen tot el suport i l'empatia amb la història contada per la jove.

La jove explica com el seu germà, que pateix TDAH, és arraconat pels seus companys de classe, els quals, entre altres coses, no el conviden als aniversaris i es riuen de la seva indumentària. Al fil de Twitter, l'estudiant destaca que el seu germà li diu a la seva mare que els seus companys de classe es riuen d'ell per la seva roba i es demana per què no el conviden a les festes d'aniversari: "Avui és l'aniversari de tal, no m'hi dus?", li pregunta el nin a la seva mare. La jove recalca que és molt dur haver-li de dir que no perquè no l'hi han convidat.

Davant aquesta història, la xarxa s'ha omplert de retuits i comentaris de suport i d'altres que també expliquen una situació similar viscuda en primera persona patida per un familiar.

La solidaritat i empatia que ha generat aquesta història demostren que, en algunes ocasions, les xarxes socials serveixen per sensibilitzar els usuaris i denunciar aquests casos, que en nombroses ocasions queden invisibilitzats.

stats