Societat 12/05/2021

Mallorca presentarà la seva oferta turística "segura, sostenible i innovadora" a Fitur 2021

La fira se celebrarà en el recinte firal d'Ifema de Madrid entre el 19 i el 23 de maig

ARA Balears
2 min
Paisatge de la serra de Tramuntana.

PalmaMallorca acudirà a la 41a edició de la Fira de Turisme Internacional (Fitur), que se celebrarà en el recinte firal d'Ifema de Madrid entre el 19 i 23 de maig. El Consell ha anunciat que presentarà durant aquesta setmana les novetats que fan de l'illa un destí "segur, sostenible, innovador".

La presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, encapçalarà la delegació mallorquina, juntament amb el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra. Segons el Consell, a més de destacar l'aposta ferma per la seguretat i la sostenibilitat que ha fet la indústria turística, Cladera també transmetrà la importància enguany de la celebració dels 10 anys de la declaració de la serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

La primera presentació de les novetats que ofereix Mallorca als seus mercats serà a l'Hotel Riu Plaza España, el 19 de maig. Serà un esdeveniment de treball en xarxa paral·lel a la celebració de la fira. Cladera també serà a la presentació de les Balears a l'estand de Fitur dia 20, un acte que es veurà reforçat amb el llançament de la web Mallorca Safe Tourism, a l'estand de l'Organització Mundial del Turisme ubicat a la secció Fitur Tech, en la qual l'illa participa per segon any consecutiu. Segons ha explicat el Consell, el 2020 ho va fer com a aspirant a membre afiliat, i ara ja ho fa com a membre de ple dret, per mostrar al món la seva estratègia.

El Consell de Mallorca també signarà el conveni de col·laboració amb Segitur (Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques), durant la celebració de Fitur, per impulsar la recerca, el desenvolupament i la innovació en el sector turístic de l'illa.

A més, Mallorca també serà present a la secció Fitur Screen amb la presentació del movie map de The Mallorca Files, un mapa amb la relació dels escenaris que apareixen en aquesta sèrie policíaca britànica d'èxit. Entre altres punts de l'illa, la sèrie mostra les coves del Drac, les muntanyes de la Serra de Tramuntana i les àrees naturals de l'interior de Mallorca.

stats