Societat 19/02/2019

Laudamotion transportarà 1,2 milions d'alemanys a Palma aquest estiu

La companyia, propietat de Ryanair, inclourà cinc rutes noves entre Mallorca i Alemanya

Ara Balears
1 min
L'aeroport de Palma

PalmaLa companyia aèria Laudamotion preveu transportar prop d'1,2 milions de passatgers alemanys a Palma durant aquest estiu, segons ha anunciat aquest dimarts el director executiu de l'empresa, Andreas Gruber.

L'aerolínia, propietat de Ryanair, inclourà a partir del mes de juny cinc rutes noves entre Mallorca i Alemanya, que connectaran l'illa amb Dresden, Erfurt, Friedrichshafen i Rostock.

L'executiu de l'empresa ha explicat que aquest increment de connexions entre el país alemany i Mallorca suposarà l'adquisició de dos nous avions, que se sumaran als dos que ja té per operar amb l'aeroport de Palma.

Els vols d'aquestes noves rutes, que uniran l'arxipèlag i Alemanya durant la temporada alta (de juny a octubre), es podran reservar a partir de demà, per un preu que parteix dels 19,99 euros.

A causa de l'augment de les rutes i de la freqüència, la companyia ha anunciat que el pròxim 7 i 8 març començaran un procés de selecció de personal, que tindrà lloc a l'hotel Meliá Palma Marina.

A més de les noves rutes amb Alemanya, Gruber ha remarcat que es mantindran les connexions amb Salzburg i Viena, així com les rutes que ja tenien amb altres ciutats germàniques, entre les quals destaquen Stuttgart, Münster i Munic.

Així mateix, el director executiu ha assenyalat que, durant aquest any, la companyia preveu transportar a uns sis milions de passatgers amb destinació o origen a les seves quatre seus, instal·lades a Düsseldorf, Viena, Stuttgart i Palma.

stats