Societat 06/02/2018

L’AECC atorga la Medalla d’Honor 2018 a Gabriel Escarrer i Joana Nicolau

“L’Associació Espanyola contra el Càncer de Balears representa un exemple d'esforç i solidaritat en aquestes illes. Sou imprescindibles en aquesta lluita”, ha afirmat la consellera de Salut, Patricia Gómez, a la I Gala de l'AECC

Ara Balears
1 min
L’AECC atorga la Medalla d’Honor 2018 a Gabriel Escarrer i Joana Nicolau

PalmaA la gala, els expresidents de la Junta Provincial de Balears han rebut una distinció. A més, s’han lliurat les dues medalles d'honor anuals. Aquestes medalles són per reconèixer una entitat i una persona que hagin destacat pel seu suport a l'Associació.

En aquesta edició, els guardonats són el Grup Melià Hotels International, per “la seva inestimable col·laboració històrica amb l'AECC” –la medalla l’ha recollida Gabriel Escarrer Jaume, vicepresident executiu i conseller delegat–, i Joana Nicolau, per “la seva llarga trajectòria i tasca durant més de 25 anys com a delegada de l'AECC al municipi de Campos”.

“Aquest premi el dedic als 14.000 socis, als 300 voluntaris i a dos amics menors de 50 anys que he perdut en els darrer sis mesos”, ha dit l’empresari Gabriel Escarrer. "Amb permís del meu marit, som una enamorada de l’AECC”, ha dit fent broma la també guardonada amb aquesta distinció Joana Nicolau.

stats