Societat 16/06/2021

L'Ajuntament de Palma manté el pressupost de 350.000 euros per al bo escolar

El curs passat es varen gastar 200.000 euros i l'ajut va arribar a 258 famílies

ARA Balears
1 min
El pressupost de 2019 no inclou cap partida per crear noves places d'escoletes infantils

PalmaLa regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma manté el pressupost de 350.000 euros per subvencionar el bo escolar per al curs 2021-22 segons han informat en un comunicat. “S’han revisat els criteris de puntuació en funció de la situació econòmica familiar, això permetrà accedir a una quantia mensual superior als anys anteriors. L’objectiu és distribuir la totalitat del pressupost i arribar a més famílies”, ha defensat el regidor.

Es tracta de la convocatòria d’ajuts destinats a subvencionar les despeses d'ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d'educació infantil de Palma inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants (RMEI). Els centres del RMEI són centres autoritzats per la Conselleria d’Educació i actualment n'hi formen part 24.

El curs passat, a causa de la pandèmia, van descendir les sol·licituds: se'n registraren 258 (normalment ronden les 350) i es gastaren 200.000 euros. El romanent que va quedar es destinà a serveis socials. Enguany, amb la revisió de criteris, la regidoria espera gastar tot el pressupost.

Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament "vol contribuir a facilitar l’escolarització dels infants en aquesta etapa de l’educació infantil, afavorir la conciliació familiar i donar suport a les famílies amb menys recursos econòmics", defensen. Les persones beneficiàries de la subvenció han d’estar empadronades al municipi de Palma.

stats