Salut
Societat 17/07/2023

Kiko Rivera, hospitalitzat per un problema de cor

El fill d'Isabel Pantoja, que es guanya la vida com a DJ, va patir un ictus fa nou mesos

2 min
Kiko Rivera

BarcelonaNou mesos després de partir un ictus, Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja i el desaparegut torero Paquirri, ha estat ingressat a l'hospital per un problema de cor, segons ha explicat ell mateix a través de les xarxes socials. "Avui és un dia important en la meva vida, avui sortim de dubtes amb un cateterisme. Una part del meu cor no funciona en condicions però no s'alarmin perquè continuo viu i amb ganes de viure", explicava des de l'hospital.

Kiko Rivera, de 39 anys i pare de tres fills, ha patit diversos problemes de salut en els darrers anys. A banda de patir un ictus l'octubre de 2022, és diabètic i té gota, una afecció que el va obligar a abandonar el reality Supervivientes l'any 2011. El 2018, el fill de la Pantoja va fer públic que deixava temporalment els escenaris a causa d'una depressió.

En el missatge en què ha agraït el suport dels seus amics i familiars, Rivera afegeix: "El meu cor necessita curar-se i per això us necessito a tots i així serà. Em prendré uns dies després de les intervencions necessàries per recuperar-me i tornaré tan aviat com pugui". Fa temps que el fill d'Isabel Pantoja intenta obrir-se camí com a DJ i, de fet, fa pocs dies que ha llançat al mercat el seu nou tema, El mambo.

El problema de salut que ha patit Rivera ha servit perquè la seva mare s'hi torni a acostar. La folklòrica ha anat fins a l'hospital per visitar el seu fill, al qui no veia des de setembre del 2021, quan va morir la mare de la cantant. En el seu missatge a Instagram, Rivera també té paraules per a la seva mare: "Gràcies, mama, per venir a veure'm i passar junts aquesta tarda que per a nosaltres ha sigut tan necessària. Perdó, perdó per les formes, perdó per no saber controlar-me i perdre els nervis d'una manera que no em caracteritza".

Qui no se sap si ha visitat el DJ a l'hospital és la seva germana, Isa Pantoja, amb qui fa temps que no té cap mena de contacte després de diversos enfrontaments. La noia ha passat uns dies a Sevilla, la mateixa ciutat on està hospitalitzat el seu germà, però el missatge de Kiko Rivera dona a entendre que la noia no s'ha preocupat per l'estat de salut del seu germà. La seva absència és un nou senyal que la relació entre tots dos és nul·la.

stats