Societat 02/09/2021

Mor la jove turista rescatada de matinada a la platja de Cala Mandia, a Manacor

Agents de la Policia Nacional havien tret la víctima de l'aigua, juntament amb la seva germana, de 23 anys, que també ha perdut la vida en l'incident

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061.

PalmaLa jove de 25 anys que havia estat rescatada en estat crític a la platja de Cala Mandia, a Manacor, ha mort a Son Espases a les 10 h, segons ha informat Europa Press. En l'incident també ha perdut la vida la seva germana, de 23 anys, la qual els equips sanitaris no havien pogut reanimar. Es tracta de dues joves alemanyes que estaven de vacances a Mallorca i s'allotjaven a Cala Rajada, d'acord amb l'Ajuntament de Manacor.

Segons ha informat SAMU 061, l'avís a emergències s'ha fet a les 2.30 h de la matinada d'aquest dijous, en el qual s'informava que dues persones es trobaven a l'aigua. La Policia Nacional ha explicat que, pel que sembla, un grup de sis dones estrangeres s'havia ficat a la mar malgrat el fort onatge. Només quatre han aconseguit sortir-ne. Al grup també hi havia un jove que ha ajudat a treure a les dones de l'aigua.

Quatre agents de la Policia Nacional s'han ficat a la mar per treure'n una de les joves. Aquesta dona, de 25 anys, ha estat rescatada amb una aturada cardiorespiratòria. Després de les maniobres de reanimació que li ha practicat inicialment la policia, i després els sanitaris, se n'han aconseguit recuperar les constants. Posteriorment ha estat traslladada a Son Espases, on ha mort unes hores més tard.

L'altra víctima, la jove de 23 anys, no ha pogut ser reanimada a la platja i només se n'ha pogut certificar la mort. Fins al lloc del succés s'hi han desplaçat una ambulància de suport vital avançat i una de bàsica.

stats