Societat 08/02/2019

Unes jornades per reflexionar sobre la mobilitat i el creixement de les Illes Balears

"Sense límits? Mobilitat, infraestructures, territori i creixement", aquest és el nom d'unes jornades que començaran amb l'emissió del documental 'Tot inclòs'

Ara Balears
1 min

PalmaLa polèmica construcció del nou tram d'autopista entre Campos i Llucmajor ha provocat diferents fronts dels quals sorgeixen moltes preguntes tant en l'àmbit econòmic com relacionades amb la mobilitat. Quines són les conseqüències del turisme a "ca nostra"? Quines poden ser les possibles solucions al problema de la mobilitat? Autopista o carretera? Aquestes i més preguntes obtindran resposta a les jornades "Sense límits? Mobilitat, infraestructures, territori i creixement".

Després de la presentació de les jornades, que es duran a terme aquest divendres i dissabte, s'emetrà el documental "Tot Inclòs: danys i conseqüències del turisme a ca nostra". Aquest serà el tret de sortida.

WhatsApp Image 2019-02-08 at 11.48.06

Dissabte, es presentaran diferents ponències. La primera, a càrrec de la geògrafa i professora Pilar Vega Pindado, és "Movilidad i grandes infraestructuras: solución o problema?. La segona, amb el títol de "No n'hi ha prou amb dir 'Autopista No!'", la presentaran Jaume Adrover, pagès, i Xavier Mas, geògraf.

La darrera ponència, a càrrec de Margalida Rosselló, exposarà la planificació dels transports a les Illes Balears i els plans sectorials de mobilitat. Per acabar hi haurà una taula redona en què participaran diferents representants dels partits polítics.

stats