Societat 15/03/2021

Les infermeres, el moviment Feminisme a l’Escola i l’Associació de Dones Empresàries Cooperativistes reben el guardó de l’IBDona

ARA Balears
1 min
Guardons de l'IBDona.

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, en representació de totes les infermeres, el moviment Feminisme a l'Escola i l'Associació de Dones Empresàries Cooperativistes de les Illes Balears han rebut aquest dilluns el guardó de l'Institut Balear de la Dona, en un acte celebrat a Es Baluard en el marc de les celebracions del 8 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Segons han informat en un comunicat, el Govern ha volgut reconèixer la feina constant i la dedicació dels tres col·lectius i per la seva contribució a fomentar la igualtat en la nostra societat.

Mercedes Garrido, consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, ha agraït a les infermeres la seva feina, la seva dedicació i la seva ciència, per acompanyar, cuidar i curar totes les persones, no només en la malaltia, sinó també en la salut. "No hi ha aplaudiment diari des de les nostres finestres que us ho pugui pagar", ha dit.

Respecte de la iniciativa Feminisme a l'Escola, Garrido ha assegurat que tenen a les seves mans "els homes i les dones del futur" i ha destacat que aquest grup treballa, divulga i promou la coeducació com a eina per construir una societat millor.

Per última, la consellera ha remarcat el paper de l'Associació de Dones Empresàries Cooperativistes i ha reivindicat que "els valors feministes demostren que un món laboral que deixi enrere la discriminació cap a les dones no només és possible, sinó que existeix".

L'acte de reconeixement, que ha comptat amb la participació de diferents autoritats, forma part del programa d'activitat previstes per l'IBDona amb motiu de la commemoració del 8 de març.

stats