Societat 03/06/2019

Detenen un home per pegar i arrossegar la seva dona estirant-la pels cabells

A l'acusat, de 29 anys, se li atribueix un delicte de violència masclista després d'agredir la seva parella, de 34 anys

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'EFE.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha detingut un home de 29 anys acusat d'un delicte de violència masclista després de pegar i arrossegar la seva parella de 34 anys estirant-la pels cabells dins la casa en què convivien, situada al carrer d'Andalusia, a Eivissa.

Els fets han ocorregut aquesta matinada, cap a les 4 h, quan els agents han rebut un avís per un possible cas de violència masclista, segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa en una nota. Quan han arribat a l'habitatge, els agents han trobat dues persones que han declarat que havien presenciat com la parella es barallava i com finalment l'agressor arrossegava la víctima.

Els policies han trobat l'home tancat al bany, qui ha assegurat que s'estava defensant dels cops que li clavava la seva parella. La víctima, que estava en una habitació de la casa, presentava rascades als braços i un ull inflat, per la qual cosa els agents han detingut l'home. Tant el detingut com la víctima han estat traslladats al Centre de Salut de Vila per a un reconeixement mèdic i posar el cas a disposició de la Policia Nacional per obrir diligències.

stats