Societat 05/02/2019

La Guàrdia Civil deté dues persones acusades de 13 robatoris a Menorca

Els presumptes autors s'apoderaven d'objectes que posteriorment eren posats a la venda en el mercat negre

Iván Martín
1 min
La investigació duta a terme per la Guàrdia Civil ha propiciat la detenció dels autors dels robatoris en diferents urbanitzacions.

MaóLa Guàrdia Civil ha detingut un home de 19 anys i una dona de 21 com a presumptes autors de diversos delictes de robatori en habitatges. A final de desembre i principi de gener es va detectar un augment significatiu de les denúncies per robatoris a habitatges aïllats en diferents urbanitzacions de Menorca, fet que obligà la Guàrdia Civil a establir un ampli dispositiu policial.

En les primeres indagacions es constatà que en tots els casos els autors accedien a habitatges d'una mateixa urbanització que es trobaven en aquell moment deshabitats i s'apoderaven d'objectes, principalment aparells electrònics i petits electrodomèstics de cuina, que posteriorment eren posats a la venda en el mercat negre. Les investigacions es varen centrar en un jove que de manera periòdica venia objectes de segona mà. Els agents varen poder ubicar el domicili en què residia el principal sospitós, a la urbanització de Son Parc.

Divendres passat, després de fer un registre, la Guàrdia Civil recuperà diversos objectes de procedència il·lícita i va detenir el jove, autor presumpte d'un total de 13 delictes penals. El presumpte lladre va participar en robatoris a les urbanitzacions de Torre Sol·lí, Arenal d'en Castell, Son Parc i Addaia i a Maó.

stats