Societat 15/03/2021

La Guàrdia Civil multa més de 100 persones en un cap de setmana a les Balears

Els agents varen intervenir una festa a Alcúdia amb 58 persones, i 50 ciutadans més han incomplert la normativa del covid-19

ARA Balears
1 min
La Guàrdia Civil intervé una festa amb 58 persones a Alcúdia

La Guàrdia Civil ha denunciat més de 100 persones aquest cap de setmana a les Illes Balears. D'aquestes, 58 estaven juntes en una festa a Alcúdia, mentre que les multes de les altres 50 tenien a veure amb altres incompliments de la normativa contra el covid-19. Les actuacions han estat desenvolupades de manera conjunta amb la Policia Local i s'han dedicat, sobretot, a controlar l'aforament i el funcionament de les terrasses d'acord amb la normativa en vigor.

La festa d'Alcúdia que els cossos de seguretat varen intervenir diumenge havia començat dissabte, però alguns dels assitents s'hi havien quedat a dormir. Era una casa de lloguer vacacional i s'hi varen trobar fins a 58 persones, que podrien haver de fer front a una sanció de 60.000 euros. A més de per assistir a la festa, la Guàrdia Civil també els multarà per no respectar el toc de queda i no voler aturar la festa quan se'ls va demanar de fer-ho. En un comunicat, la Guàrdia Civil explica que va denunciar alguns dels assistents a la festa per conduir beguts.

A Eivissa, els agents varen multar sis passatgers a l'aeroport. Els denunciats volien entrar a l'illa sense justificar el desplaçament.

stats