Societat 26/07/2023

El Govern posarà en marxa una Mesa Sectorial d'Educació inclusiva per "pal·liar les deficiències" del sector

L'objectiu és dissenyar iniciatives de millora per al curs 2024-2025

ARA Balears
1 min
Marga Prohens i el conseller Antoni Vera han mantingut una reunió amb els membres de la Comissió Tècnica d'Educació Especial.

PalmaEl Govern posarà en marxa una Mesa Sectorial d'Educació inclusiva i especial amb la qual pretén "detectar mancances" i "pal·liar les deficiències" del sector i, així, dissenyar iniciatives de millora per al curs 2024-2025. Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, després d'una reunió de la presidenta de l'Executiu, Marga Prohens, amb diferents entitats del món educatiu, entre les quals es trobaven representants de centres d'educació especial i progenitors d'alumnes d'educació especial.

Amb aquesta mesa, el Govern intentarà conèixer les necessitats del sector per abaixar les ràtios de les aules, millorar el transport públic, organitzar espais d'oci adaptats per a aquests menors i dotar de més recursos l'educació especial, entre altres mesures.

Prohens ha traslladat a les entitats, centres i famílies que l'atenció als nins amb necessitats educatives especials serà una prioritat per al Govern i ha reconegut la necessitat de més recursos. En aquesta línia, ha informat que Vera ja està fent feina a revisar els recursos disponibles, tant amb relació a professionals de suport com Auxiliars Tècnics (ATE), Psicòlegs Terapèutics (PT) o especialistes en Audició i Llengua (AL).

stats