Societat 04/10/2021

El Govern dona llum verda a la reforma interior del Verge del Toro de Maó

Les obres deixaran entre 60 i 90 llits per a pacients

Iván Martín
1 min
Imatge de l'antic hospital Verge del Toro de Maó.

MAÓEl Govern balear ha autoritzat aquest dilluns les obres de millora a l'interior de l'antic hospital Verge del Toro de Maó, amb l'objectiu d'adequar-hi entre 60 i 90 llits, segons ha anunciat la institució després del Consell de Govern.

L'obra ha estat declarada d'interès autonòmic i és la segona fase del projecte de reconversió de l'antic hospital de l'illa en un centre sociosanitari per a malalts crònics amb necessitats assistencials.

Els treballs consisteixen a reformar l'interior de l'equipament segons el Pla funcional d'usos, que preveu que les obres comencin abans de final d'any i durin dos anys. El Pla d'usos preveu l'adequació d'un total de 60 habitacions en una superfície útil de 5.101 metres quadrats, i acollirà entre 60 i 90 llits. A més, hi haurà una àrea d'hospitalització amb quatre unitats, una àrea ambulatòria i una zona de suport clínic.

També disposarà d'un espai per a proves radiològiques, farmàcia i per a laboratori, a més d'altres àrees destinades a la gestió dels pacients, una àrea social i una altra de logística i de serveis generals.

stats