Societat 08/08/2018

El GOB reclama al Consell que es posicioni contra la urbanització a Valldemossa

El grup ecologista "se suma al suport públic i explícit" de la iniciativa de l'Ajuntament de Valldemossa

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaEl grup ecologista GOB ha reclamat al Consell de Mallorca que es posicioni "de manera clara" en contra de la construcció de la nova urbanització a Son Mossènyer (Valldemossa), denunciada ahir per Terraferida, i que doni suport recolzi a l'Ajuntament del municipi per protegir els terrenys.

El GOB ha precisat que "se suma al suport públic i explícit" de la iniciativa de l'Ajuntament de Valldemossa, que cerca aprovar al ple del dilluns que ve una modificació puntual que permeti protegir la zona on es vol construir la urbanització.

Els ecologistes han considerat la decisió del consistori "un pas clau i valent" per aconseguir la preservació dels terrenys i han destacat les pressions que està sofrint l'Ajuntament per part d'especuladors locals i que varen ser denunciades ahir pel grup Terraferida.

El GOB s'ha mostrat en contra del projecte urbanístic que persegueix la construcció de 35 xalets de luxe sobre una superfície de 3,4 hectàrees a la zona de Son Mossènyer, prop de la cartoixa de Valldemossa i ha afirmat que "encara es pot evitar" amb la desqualificació dels terrenys, actualment sòl urbà.

stats