Societat 09/05/2016

Gairebé 700 persones asseguren que són parents de Prince

La seva enorme herència, de més de 260 milions d'euros, ha suscitat una allau de trucades a l'empresa que gestiona la fortuna de l'artista

Ara
1 min
‘The National Enquirer’ diu que Prince va morir a causa de la sida

BarcelonaEl cantant Prince, mort a finals d’abril per causes encara no conegudes, no tenia fills ni pares vius en el moment de la seva mort. Per això, la seva fortuna, estimada en uns 260 milions d’euros, és ara cobejada per moltes persones.

Concretament, és ambicionada per gairebé 700 persones que ja han trucat a l’empresa Bremer Trust, que és per ordre judicial la gestora del patrimoni del cantant. Segons el 'Daily Mail', un responsable de la companyia assegura que "el telèfon no deixa de sonar" i que "hi ha tot tipus de testimonis: des dels que diuen que vivien a la mateixa zona que Prince i per això han de ser parents, fins als que asseguren posseir fotos de Prince en reunions familiars".

"Certificats de naixement, matrimoni, defunció, de divorci, registres del cens... documents que hagin estat elaborats sense cap relació amb l'actual eventualitat": això és el que demana l'empresa en qüestió per provar la relació dels anònims amb l'artista.

Presumiblement, l'hereva principal serà la seva única germana per part de pare i mare, anomenada Tyka Nelson. Per part de pare té també cinc germans. La resolució de l'herència encara està pendent de resoldre's i és una qüestió de la qual s'ha parlat en molt mitjans nord-americans després de la mort de l'artista, als 57 anys.

stats