Societat 28/05/2022

Funcionaris reclamen l'equiparació del complement de residència amb el de les Canàries

Unes 150 persones s'han concentrat davant el Consolat de Mar amb aquest reclam

ARA Balears
1 min
Concentració de funcionaris davant el Consolat de Mar.

PalmaProp de 150 persones s'han concentrat aquest dissabte davant el Consolat de Mar per reivindicar l'equiparació del complement de residència dels empleats públics de les Balears amb el de les Canàries. La Plataforma per la Igualtat dels Serveis Públics (Unisep) ha convocat aquesta manifestació.

El president del sindicat mèdic Simebal i portaveu de la Plataforma Unisep, Miguel Lázaro, ha fet declaracions als mitjans. "El motiu de la concentració és dir a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que la qualitat dels serveis públics, dels quals ella presumeix, està patint un deteriorament. Li demanam que els cuidi igualant la indemnització per residència a les Balears", ha pronunciat Lázaro.

També ha parlat el president de l'organització sindical ANPE, que, a més, és portaveu de la Plataforma Unisep, Víctor Villatoro. En la seva intervenció, ha criticat que les Balears són un dels territoris amb "més sobrecostos de tot l'Estat", amb una mitjana dels salaris que es troben "enmig" del rànquing estatal, "sense reconèixer els efectes derivats de la insularitat".

stats