La fiscalia imputa a Rafael Pantoja un delicte d'assassinat amb traïdoria i amenaces

A més, l'acusació particular afegeix l'agreujant d'actuar per raó de gènere, acarnissament i parentiu

La fiscalia ha imputat aquest divendres a Rafael Pantoja un delicte d'assassinat amb traïdoria i amenaces. A més, l'acusació particular afegeix a aquests delictes l'agreujament per raó de gènere, acarnissament i parentiu.

A part de l'assassinat, la fiscalia li imputa també un delicte d'amenaces pels fets que varen ocórrer minuts després que l'acusat posàs fi a la vida de la seva exparella, quan va amenaçar diverses persones que el varen intentar detenir perquè no fugís.

Era la segona vegada aquesta setmana que l'assassí de Sacramento Roca acudia als jutjats de la via d'Alemanya. En aquesta ocasió, la fiscalia, l'acusació particular i l'acusació popular han comunicat formalment a la defensa de Pantoja els càrrecs de què és acusat. L'acusat no ha fet cap tipus de declaració.

Rafael Pantoja  ja va comparèixer aquest dimecres al jutjat a causa de la denúncia per assetjament que Sacramento Roca presentà només quatre dies abans que ell l'assassinàs. L'acusat va negar tot el que la jutgessa que porta el cas li va demanar i no va admetre que assetjàs Roca abans de matar-la.

16 de novembre negre

L'assassí de Sacramento Roca ingressà divendres 16 de novembre als calabossos de la Prefectura Superior de la Policia, poc després de ser detingut per haver apunyalat la seva exparella. Mentre es trobava detingut, l'agressor es va colpejar el cap contra les parets de la garjola, per la qual cosa fou traslladat al mòdul de detenció de l'hospital de referència.

El detingut assassinà, devers les 16.30 h de divendres 16 de novembre, la seva exparella amb diverses ganivetades mentre ella treballava com a caixera en un establiment comercial del carrer d'Aragó de Palma. Després es va fugar, però fou interceptat a prop del comerç.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF