Rafael Pantoja nega haver assetjat Sacramento Roca abans de matar-la

L'acusat ha comparegut aquest dimecres per la denúncia prèvia a la mort de la dona

Rafael Pantoja ha comparegut aquest dimecres als jutjats de la via d'Alemanya a causa de la denúncia per assetjament que Sacramento Roca presentà només quatre dies abans que l'assassinàs la seva exparella.

L'acusat ha negat tot el que la jutgessa que porta el cas li ha demanat i no ha admès que assetjàs Roca abans de matar-la. 

Sacramento interposà, quatre dies abans de ser assassinada, una denúncia contra la seva exparella per assetjament després que aquest li hagués foradat les quatre rodes del cotxe, però els agents decidiren tramitar-la com un delicte de danys. 

Sacramento va mostrar a la Policia com la seva exparella li havia enviat una foto seva i de les seves filles amb els rostres guixats i els advertí que es va veure obligada a bloquejar la comunicació tecnològica amb ell per tal d'evitar l'assetjament continu que sofria.

16 de novembre negre

Rafael Pantoja ingressà divendres 16 de novembre als calabossos de la Prefectura Superior de la Policia, poc després de ser detingut per apunyalar la seva exparella, Sacramento Roca. Mentre es trobava detingut, l'agressor es va colpejar el cap contra les parets de la garjola, per la qual cosa fou traslladat al mòdul de detenció de l'hospital de referència.

El detingut assassinà cap a les 16.30 h del divendres la seva exparella amb diverses ganivetades mentre ella treballava com a caixera en un establiment comercial del carrer d'Aragó de Palma. Després es va fugar, però fou interceptat prop del comerç.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF