Circaire
Societat 16/04/2024

El festival Circaire acollirà més de 20 espectacles en la novena edició

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig a Alcúdia

ARA Balears
1 min
Circaire 2024

PalmaAlcúdia acollirà els pròxims 3, 4 i 5 de maig la novena edició del festival Circaire. Segons han informat els organitzadors durant la roda de premsa que s'ha fet aquest dimarts, l'esdeveniment inclou un total de 26 funcions i espectacles, que inclouen companyies locals, estatals i internacionals.

Entre els artistes, hi participaran Wes Peden, considerats els "millors malabaristes del món", amb l'espectacle Rollercoaster. L'esdeveniment també comptarà amb la participació de dues companyies belgues i el grup La Córcoles, considerada la millor funambulista de l'Estat. Cal destacar que l'edició del Circaire de l'any passat, va aplegar més de 20.000 persones. En aquest sentit, han detallat que moltes de les activitats que s'ofereixen són gratuïtes i les que s'han de pagar tenen un barem d'entre tres i deu euros.

Els organitzadors han explicat que el festival es caracteritza per la "innovació, originalitat i diversitat" i inclou propostes escèniques contemporànies adreçades a tots els públics. En la presentació del festival hi han participat la batlessa d'Alcúdia, Fina Linares; la regidora de Cultura, Àngela Amer; el director del festival, Tià Jordà; la directora de l'Auditori d'Alcúdia, Carme Suárez; la gerent de FESMAE, Àngels de Haro; el director adjunt de l'Institut d'Estudis Baleàris, Bartomeu Riera, i el fotògraf Pep Bonet.

stats