Succés
Societat 26/07/2022

Un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal entre dos cotxes a Eivissa

Els airbags han evitat que les lesions fossin més greus

ARA Balears
1 min
Can Misses

PalmaUna dona ha resultat ferida greu i dos homes ferits lleus en un accident a la carretera entre Santa Eulària i Santa Gertrudis (Eivissa). Segons ha informat el 061, els airbags han evitat que les lesions dels que circulaven en els vehicles implicats en el xoc frontal fossin més greus.

El Servei d'Emergències ha rebut l'avís i quan ha arribat al lloc del succés ha atès les tres víctimes de l'accident. Per sort cap ha quedat atrapada dins el cotxe i no han necessitat l'assistència dels bombers per poder tractar els ferits pel xoc entre els vehicles. Segons ha explicat el 061, els dos homes presenten diverses contusions lleus i han estat traslladats a la clínica Vilas, on els faran més proves per descartar possibles lesions internes.

El cas de la dona és diferent. La víctima de l'accident ha estat traslladada d'urgència a l'hospital Can Misses amb nombrosos traumatismes abdominals i toràcics. Està ingressada a planta pendent d'evolució, però els serveis d'emergències han explicat que el seu estat, per ara, és greu.

stats