Les famílies monoparentals, amb més d'un fill, s'equipararan per llei a les famílies nombroses

El Consell de Govern aprova l'avantprojecte de llei de suport a les famílies que iniciarà ara la tramitació parlamentària 

El Consell de Govern ha aprovat l'Avantprojecte de llei de suport a les famílies que, entre d'altres, equiparà a les famílies monoparentals de Balears, amb més d'un fill a càrrec seu, amb les famílies nombroses que, segons la llei estatal, són aquelles amb tres fills o dos fills i un d'ells amb discapacitat.

A més la llei, que ara iniciarà la seva tramitació parlamentària, defineix quines situacions són d'especial protecció i obligarà les administracions a emparar-les. "Fins ara s'ha fet però per voluntat política, ara hi haurà l'obligació per llei", ha explicat la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago.

Segons el document seran prioritàries les famílies nombroses, les monoparentals, les famílies en risc social i víctimes de violència masclista, aquelles que tenen algun membre en situació de dependència o discapacitat, i les famílies en situació d'especial vulnerabilitat econòmica.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 22/07/2018

Consultar aquesta edició en PDF