Successos
Societat 10/05/2024

El conductor que ha provocat l'accident mortal a Santa Margalida ha donat positiu en alcohol i drogues

La Guàrdia Civil l'ha detingut poc després del succés

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU.

PalmaDetenen l'home que ha provocat l'accident de trànsit que ha suposat la mort d'una dona de 59 anys a la carretera entre Alcúdia i Santa Margalida. La detenció ha arribat després del succés i un cop les anàlisis han demostrat que l'acusat conduïa sota els efectes de les drogues i l'alcohol. Tot i la detenció, des de la Guàrdia Civil han informat que han enviat les proves a un laboratori i estan pendents de la confirmació oficial.

L'accident ha tingut lloc poc abans de les 6 h d'aquest divendres quan dos cotxes han xocat frontalment i un dels vehicles ha caigut per un terraplè. La conductora d'aquest cotxe (una dona de 59 anys) ha mort, mentre que l'ocupant de l'altre vehicle implicat en el succés (el detingut) ha resultat ferit lleu. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat una ambulància de Suport Vital Avançat i una de Suport Vital Bàsic, però el personal sanitari no ha pogut fer res per salvar la vida a la dona, que ha mort a l'acte.

A hores d'ara, els investigadors creuen que l'home, de 39 anys, ha envaït el carril contrari i ha impactat contra el vehicle de la veïna de Santa Margalida, cosa que ha causat un accident mortal. Fins al lloc també s'hi ha traslladat un equip de bombers, que han ajudat a treure la víctima del cotxe.

stats