Societat 11/09/2019

Una aplicació d'un exalumne de la UIB, seleccionada entre les millors idees a Silicon Valley

Federico Leguizamo cerca ara aconseguir inversors al Global Demo Day de Los Angeles

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació.

PalmaFederico Leguizamo, qui actualment treballa al Vicerrectorat d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB amb el doctor Jordi Llabrés després d’aconseguir una beca per fer una estada d’emprenedoria a Silicon Valley, opta a aconseguir inversors per a la seva aplicació mòbil sobre seguretat als campus universitaris al Global Demo Day de Los Angeles.

'Safe.ti: make the world a safer place'. És una aplicació de seguretat amb aplicació en els campus universitaris. L’objectiu és crear una xarxa d’informació per afavorir la seguretat entre la comunitat universitària. Inicialment els usuaris que tinguin aquesta aplicació podran aportar informació sobre allò que passa al campus i que pot ser d’interès per a la pròpia seguretat o la d’altres usuaris, posant-se en contacte al moment amb el cos de seguretat del campus. D’aquesta manera, es té l'oportunitat de crear un entorn universitari segur.

La funció de Leguizamo en l’equip de la UIB és establir vincles entre la UIB, els seus projectes i investigacions, i el món de la innovació i la tecnologia empresarial. A més, està a l’aguait dels programes estatals i internacionals sobre formació empresarial per fer-ne difusió a la comunitat universitària. Ell es fa càrrec de contactar amb empreses emergents i l’emprenedoria a través de la seva recent experiència a dues ciutats capdavanteres en innovació i tecnologia: Xangai i Silicon Valley.

stats