Societat 15/04/2024

Educació concedirà ajudes de 2.000 euros a 25 alumnes universitaris excel·lents

Es vol reconèixer i fomentar el rendiment acadèmic destacat dels estudiants de les Balears

ARA Balears
1 min
UIB

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha presentat una convocatòria destinada a reconèixer i premiar l'excel·lència acadèmica dels estudiants residents a les Illes que han completat els seus estudis oficials de grau o màster universitari durant el curs acadèmic 2022-2023. Es concediran un total de 25 ajudes valorades en 2.000 euros cadascuna.

Segons ha informat Educació en un comunicat, aquestes ajudes estan destinades a reconèixer i fomentar el rendiment acadèmic destacat dels estudiants de les Balears que han completat amb èxit els seus estudis universitaris en qualsevol universitat espanyola.

Durant el curs acadèmic 2022-2023

Per ser elegibles, els sol·licitants han de ser residents a les Illes, haver finalitzat els estudis oficials de grau o màster universitari durant el curs acadèmic 2022-2023 i complir els requisits generals i específics de rendiment acadèmic establerts per la convocatòria.

Aquestes ajudes són compatibles amb altres beques o ajudes que els beneficiaris puguin rebre per a la mateixa finalitat, ja sigui de l'administració pública, privada, estatal, de la UE o d'organismes internacionals. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el 10 d'abril de 2024 i es tancarà el 31 de juliol de 2024. Les sol·licituds s'han de fer de manera telemàtica mitjançant identificació i signatura electrònica.

stats