El documental 'Overbooking' es podrà veure una setmana més a l'Augusta

Produït per MallorcaDocs, el projecte es va estrenar el divendres 25 i de moment ha omplit la sala cada dia

La Sala Augusta projectarà una setmana més 'Overbooking', el documental que retrata el  sobreturisme  a Mallorca. Després de vendre totes les entrades per als primers set dies a taquilla, el cinema de Palma ha decidit exhibir la cinta fins al 7 de febrer i en dues sessions diàries, segons informen en un comunicat els seus organitzadors. 

Produït per  MallorcaDocs , el projecte es va estrenar divendres passat, dia 25, i de moment ha omplit la sala cada dia. En principi s'havia de mantenir en cartellera fins al 31 de gener, però gràcies a la bona acollida del públic la direcció de l'Augusta ha canviat la previsió. D'aquesta manera, es podrà veure quasi cada dia a les 20.15 i a les 21.50 hores. 

“Mallorca ha estat sempre un dels referents del turisme industrial, però això que hem creat s’ha girat en contra nostra”, reflexionava a l'ARA Balears Joe Holles, productor executiu. Després de tres anys fent feina, l’equip vol que el resultat es vegi a Mallorca, però són conscients que per poder recuperar la inversió hauran de mirar més enllà de les Illes.

“Creim que aquest documental pot interessar molt en altres països europeus, als Estats Units i a Sud-amèrica, perquè poden arribar a tenir els mateixos problemes o d’allà són els turistes que visiten les Illes”, explicaven. També afirmaren que “volem que un turista llegeixi el grafit ‘Guiris go home’ i entenguin què hi ha darrere de tot això”.

‘Overbooking’: retrat del sobreturisme

EDICIÓ PAPER 30/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF