Societat 16/09/2021

La doctora Ana Trenado, nova gerent de l'àrea de Salut de Menorca

Substitueix Romà Julià després que aquest decidís jubilar-se

Iván Martín
1 min
Ana Trenado és la màxima responsable de la sanitat pública menorquina.

MAÓEl director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha nomenat aquest dijous la doctora Ana Trenado com a nova gerent de l’àrea de Salut de Menorca en substitució de Romà Julià, que es jubila després de dos anys en el càrrec.

La doctora Trenado és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i està vinculada professionalment a l’àrea de Salut de Menorca des del maig del 1998, quan va començar l’estada com a metge resident (MIR) a la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Menorca. Va exercir com a metgessa de família al Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella) i el 2002 es va incorporar a l’equip del Servei d’Admissió de l’Hospital.

Entre els anys 2007 i 2011 va assumir la direcció mèdica d’Atenció Especialitzada; ha estat dos anys cap de la Unitat de Qualitat i des del setembre del 2019 és cap de la Unitat d’Admissió de l’Hospital, després d’uns anys com a coordinadora d’aquest servei. Durant aquesta etapa professional s’ha anat formant en l’àmbit de gestió de processos i millora de la qualitat assistencial. Així, té un màster en Gestió Clínica i postgraus en gestió d’organitzacions sanitàries, avaluació de sistemes sanitaris i en gestió i millora en la seguretat del pacient. Actualment, està cursant un màster en Salut Digital a la Universitat Oberta de Catalunya.

stats