Societat 11/05/2019

Detingut un estafador que cobrava dipòsits de lloguer de pisos a Mallorca que no eren seus

El sospitós havia enganyat residents a Huelva, Sevilla, Cadis, Granada, Badajoz, Bilbao i Barcelona, que es trobaven sense immoble després de pagar

Ara Balears
1 min
Detingut un estafador que cobrava depòsits de lloguer de pisos a Mallorca que no eren seus

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut a Huelva un home que va estafar uns 6.000 euros a 15 persones a les quals va cobrar dipòsits de reserva per a l'arrendament d'habitatges a Mallorca que no estaven en lloguer. Segons informa Efe, el presumpte estafador anunciava en xarxes socials pisos a les zones turístiques de Calvià i Cala Millor per captar l'interès de persones que s'havien de desplaçar a aquests llocs per fer-hi feina.

Una vegada contactaven amb ell, el detingut enviava a les seves víctimes fotografies dels habitatges amb nombrosos detalls i un precontracte de lloguer, i els reclamava un dipòsit de reserva d'entre 350 i 500 euros.

La majoria dels estafats es varen adonar de l'engany abans de viatjar a Mallorca, però alguns es varen desplaçar a l'illa i quan es varen presentar als domicilis que creien haver llogat, es varen trobar que no estaven disponibles i varen quedar al carrer.

La Guàrdia Civil de Manacor va obrir una investigació en la qual va comprovar que el sospitós havia enganyat residents a Huelva, Sevilla, Cadis, Granada, Badajoz, Bilbao i Barcelona. De moment, han estat localitzats 15 afectats que havien pagat en total uns 6.000 euros. L'acusat va ser detingut a Huelva i va passar a disposició judicial el 2 de maig.

stats