Societat 01/03/2020

Detenen sis adults i quatre menors per robatoris, tràfic i tinença de drogues a Palma

La Policia va fer les detencions durant una operació en establiments d'oci de la ciutat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / ARA BALEARS

PalmaLa Policia Nacional i la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma han detingut deu persones, entre les quals hi ha quatre menors, durant el dispositiu de control de vuit locals d'oci de Palma. El cos armat ha informat que les inspeccions s'han duit a terme en vuit establiments del passeig Marítim, als carrers Joan Miró, Aragó, Manacor, i als barris de Cas Capiscol i Pere Garau.

Aquests dispositius es posen en marxa com a resposta a les demandes veïnals i a l'estudi dels índexs de delinqüència en determinades zones de Palma.

L'arrest dels menors es deu a tres robatoris amb violència dissabte de matinada al passeig Marítim i els seus voltants. Els al·lots atacaven les víctimes emprant la violència i intimidant-les, i els robaven tots els diners que portaven a sobre. A una de les víctimes també li varen prendre el mòbil i el varen obligar a treure diners d'un caixer.

Hi ha dos detinguts més a Can Pastilla per intentar robar un telèfon mòbil d'alta gamma i quatre més per reclamació judicial.

En els establiments inspeccionats es varen tramitar 19 actes per tinença o consum de substància estupefaent i tres per tinença d'armes prohibides. La Policia Local va tramitar més de 30 actes per diverses infraccions administratives d'àmbit municipal i autonòmic.

stats