Palma
Societat 02/06/2019

Detenen el presumpte autor de diversos incendis de contenidors a Palma

L'acusat és un home que la policia seguia feia algunes setmanes

Ara Balears
1 min
Imatge de l'incendi

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest diumenge a Palma un home al qual s'atribueixen diversos incendis de contenidors ocorreguts durant les darreres setmanes a la zona del carrer Aragó. Segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de Balears, la detenció l'han duita a terme sobre les 19.30 hores membres del Grup d'Atracaments.

El presumpte piròman és un home que els agents encarregats de la investigació de la crema de contenidors a Palma seguien des de feia unes setmanes. Cal recordar també que el 22 d'abril varen ser detinguts dos homes de 48 i 51 anys com a presumptes autors d'un delicte d'incendi intencionat amb risc per a les persones per dues cremes de contenidors a Palma.

La Policia Nacional i la Policia Local els varen atribuir dos episodis diferents d'incendis de contenidors, un la matinada del 21 d'abril i un altre el 16 de gener, i la crema en total de nou contenidors, vuit vehicles i la façana d'un edifici, amb una valoració aproximada dels danys de 100.000 euros.

La crema de contenidors els darrers mesos ha estat freqüent a Palma i ha causat quantiosos danys directes a l'empresa municipal de neteja, Emaya, i indirectes a immobles i vehicles.

stats