Societat 21/11/2019

Detenen el Petit Nicolás per pegar al cambrer d'una pizzeria de Madrid

L'amic que l'acompanyava va agredir un policia quan els agents van arribar al lloc

Ara
1 min
Francisco Nicolás al besamans posterior a la proclamació del rei Felip VI / FACEBOOK

BarcelonaLa Policia Nacional va detenir dimarts –i el va deixar lliure a continuació– Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el Petit Nicolás, per pegar al cambrer d'un restaurant de la zona d'Azca, a Madrid. També van detenir un amic seu per resistència i desobediència a l'autoritat, segons informa Europa Press.

Els fets van passar quan els dos joves van anar a sopar a una pizzeria, al número 10 del carrer Orense, al costat d'una discoteca coneguda de la zona. Allà, segons el testimoni recollit per l'agència, haurien començat a increpar una cambrera i, davant la seva persistència, l'amo va decidir llavors expulsar-los del local. En aquell moment, el Petit Nicolás va agafar un ganivet que no hauria arribat a utilitzar però que sí que va fer servir per intimidar el cambrer durant la seva baralla. Finalment, el treballador hauria acabat amb un cop de puny a la cara i talls a les mans.

Mentrestant, la policia es va personar a l'establiment i va acabar detenint el Petit Nicolás i el seu amic. En el cas de l'acompanyant, la detenció va ser per resistir-se i colpejar un dels policies. Una ambulància va acudir al lloc dels fets i va atendre els dos ferits. Només tenien contusions menors i cap va requerir trasllat a l'hospital, informa Europa Press.

Actualment, el Petit Nicolás està pendent de judici. La fiscalia li demana 7 anys de presó per usurpació de funcions, falsedat en document oficial i suborn actiu. Després que es conegués el seu polèmic cas, aquest jove –que actualment té 25 anys– va ser concursant de Gran Hermano VIP.

stats