Societat 22/08/2021

Detenen un intern d'un centre de menors per una baralla amb fulles d'afaitar i un ganivet

La discussió va començar pel robatori d'un mòbil

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'uns agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove intern en un centre de menors de Palma per haver protagonitzat, juntament amb un altre menor, un atac armat amb fulles d'afaitar i un ganivet. Segons ha informat Europa Press, agents del cos policial varen haver d'anar al lloc dels fets dimecres passat a les 19 h i varen haver d'intervenir-hi.

Segons varen relatar els monitors del centre, els fets varen començar arran d'una discussió acalorada entre diversos interns pel robatori d'un telèfon mòbil. Durant la discussió, dos dels joves varen agafar la fulla d'afaitar i un ganivet i varen amenaçar de mort un altre menor.

Els monitors varen intentar intervenir-hi, però els dos al·lots s'hi varen enfrontar i els varen amenaçar amb el ganivet. Una patrulla de la Policia Nacional va anar fins al centre, però va haver de demanar reforços després de comprovar que els joves tenien una actitud molt agressiva.

Els agents varen aconseguir calmar-ne un, mentre que l'altre, especialment violent, va haver de ser arrestat. Segons ha avançat el diari Última Hora, els agents varen haver d'immobilitzar-lo. Una ambulància es va desplaçar fins al lloc per atendre els menors perquè, pel que sembla, s'havien fet talls als braços. El menor que no va ser detingut va ser traslladat a un hospital.

stats