Societat 22/03/2022

Detenen un home per amenaçar i calar foc a la casa de la seva parella a Palma

La Policia Nacional també va arrestar un segon individu que el va ajudar

ARA Balears
1 min
Imatge dels fets.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut dos homes –de 33 i 49 anys d'origen marroquí– per amenaces i per incendiar el domicili d'una dona, que era parella d'un d'ells, al barri del Secar de la Real, a Palma. Segons informa el cos policial en un comunicat, els fets van ocórrer el diumenge a les dues de la matinada, quan els dos homes es van dirigir a la casa de la víctima, la qual els hi va impedir l'entrada.

Davant això, un dels dos homes –el que era parella de la dona– va colpejar la porta i va amenaçar-la de cremar la casa. Un veí de la finca va reaccionar i va auxiliar la dona, demanant als homes que partissin, però també el van amenaçar. El veí va demanar a la dona que telefonàs a la policia i els individus se n'anaren.

Així, la dona es va refugiar a la casa del veí. La Policia Nacional assenyala que la víctima "tenia por de la seva parella, amb qui havia viscut altres episodis de violència física". Però més tard els dos homes van tornar i la dona va començar a veure fum que sortia de casa seva. En sortir, van veure que havien calat foc al seu habitatge.

La dona va sol·licitar la presència dels serveis d'emergència, i diverses patrulles de la Policia Nacional es van desplaçar per desallotjar la finca i les cases dels voltants per risc de propagació del foc. A més, van aconseguir interceptar els dos presumptes autors dels fets hores més tard.

stats