Societat 15/12/2020

Detecten un brot de coronavirus al parc de bombers de Felanitx

Actualment s'hi han trobat 7 positius, mentre que 7 treballadors estan aïllats a l'espera dels resultats de les proves PCR

Ara Balears
1 min
Dos camions dels Bombers de Mallorca

PalmaSalut ha detectat un brot de coronavirus entre els bombers del parc de Felanitx amb 7 positius. Segons ha informat el Consell de Mallorca a través d'un comunicat, els altres 7 treballadors del parc estan aïllats al seu domicili a l'espera dels resultats de les proves PCR.

Els primers contagis es varen detectar aquest cap de setmana i la Direcció Insular d'Emergències va iniciar actuacions per delimitar l'afectació als Bombers de Mallorca. El director insular d'Emergències, Xisco López, ha informat que, a més, ha sol·licitat a Atenció Primària fer un cribratge al personal que ha prestat servei al parc de bombers de Felanitx recentment.

El Consell de Mallorca ha recordat que els Bombers de Mallorca tenen vuit parcs a Calvià, Llucmajor, Inca, Manacor, Sóller, Artà, Alcúdia i Felanitx amb 252 operaris, els quals cobreixen tot Mallorca, excepte Palma, que té un servei de bombers propi. D'altra banda, ha explicat que actualment s'aplica el pla de contingència i els protocols dels Bombers de Mallorca per coronavirus, cosa que permet que a hores d'ara aquest cos continuï prestant servei en els vuit parcs de bombers.

stats