Societat 31/03/2021

Desconvoquen els primers dies de vaga a l'Aeroport de Menorca per afavorir el diàleg

La vaga es manté per al 2, 22 i 30 de maig

Iván Martín
1 min
Les instal·lacions de Menorca registren poca activitat aquesta Setmana Santa.

MaóEl Comitè de Vaga de l'Aeroport de Menorca ha anunciat aquest dimecres la desconvocatòria dels primers dies de vaga previstos, com a mostra de "bona voluntat" i afavorir el diàleg que s'ha iniciat entre representants d'Aena, ENAIRE i els treballadors.

Cal recordar que el passat mes de febrer es va registrar la convocatòria de vaga de 33 dies durant l'any 2021. Aquest dimecres va ser la primera jornada de protesta. A banda d'avui, també s'ha suspès les concentracions previstes per l'1, 4, 5 i 30 d'abril. Des de l'inici del conflicte laboral no s'hi han produït aproximacions entre les empreses aeroportuàries i els treballadors, i segons el Comitè de Vaga "en els últims dies s'han establert els primers contactes i, com a acte de voluntat per afavorir el diàleg, esperam que aquest gest pugui servir".

A més, consideren que la baixa activitat aeroportuària prevista per a Setmana Santa i el tancament perimetral de Balears "són elements a tenir en consideració". La convocatòria de vaga es manté per al 2, 22 i 30 de maig com a dates immediates, a les quals cal afegir 25 dies distribuïts entre el juny i el setembre.

stats