Societat 12/09/2021

Demanen deu anys de presó per a un treballador d'un hotel d'Alcúdia per un delicte d'agressió sexual a una clienta

També es reclama la prohibició d'acostar-se a la víctima o de comunicar-se amb ella

ARA Balears
1 min
Façana de l'Audiència de Palma i el TSJIB.

PalmaLa Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma jutjarà aquest divendres un home de 31 anys per un suposat delicte d'agressió sexual a una dona que s'allotjava a l'hotel en el qual treballava, a Alcúdia. La Fiscalia li demana deu anys de presó i la prohibició d'acostar-se a la víctima o de comunicar-s'hi.

Segons ha informat Europa Press, els fets van ocórrer el 12 de juliol de 2018, quan l'acusat, que treballava com a animador a l'hotel, va convidar la víctima a sortir amb un grup d'empleats de l'establiment. El Ministeri Fiscal apunta que, després d'haver estat una estona amb la dona i amb el pretext d'haver-se oblidat la cartera a la seva habitació de l'hotel, l'acusat li va demanar que l'acompanyàs. Pel que sembla, una vegada a l'apartament, l'home va agredir sexualment la víctima, malgrat la seva negativa, i li va provocar seqüeles físiques i psíquiques.

La Fiscalia, a més, demana per a l'acusat la mesura de llibertat vigilada, que s'executarà amb posterioritat a la pena privativa de llibertat, amb una durada de sis anys. Respecte del delicte lleu de lesions, el fiscal apunta que se li imposi una pena de tres mesos de multa per valor de 1.800 euros i que indemnitzi per danys morals la víctima amb 25.000 euros més.

stats