Societat 17/06/2019

Incendien tres contenidors més a Palma

L'incendi ha tingut lloc al parc de les Estacions aquest dilluns a les 2 h

Ara Balears
1 min
Nova crema de contenidors a Palma que acaba amb un Policia ferit

PalmaEl parc de les Estacions ha estat l'escenari d'una nova crema de contenidors a Palma. Segons ha informat la Policia Nacional a l'ARA Balears, l'incendi ha tingut lloc al carrer d'Eusebi Estada passades les 2 h i ha cremat tres contenidors, un arbre i un cotxe. Encara que fins al moment han detingut cinc presumptes piròmans relacionats amb les cremes de contenidors dels darrers mesos, la crisi dels incendis de contenidors continua a la capital balear.

Tot i que la crema ha afectat, fins ara, quasi 400 contenidors, la Policia Nacional descarta que es tracti d'una xarxa de piròmans i assegura que, segons les seves investigacions, els cinc homes detinguts actuaven de manera aïllada i sense cap connexió entre si.

Després de la detenció del cinquè presumpte piròman el passat dimarts 11 de juny, les cremes de contenidors no han aturat, ja que en tres dies s'han provocat dos nous incendis. El d'aquest dilluns és el segon després que el passat dissabte es produís una nova crema de contenidors a la Bonanova.

Cal recordar que el mes de desembre, quan s'havien cremat prop de 300 contenidors, la despesa pública que havien suposat els incendis ja superava els 300.000 euros.

stats