Societat 07/08/2020

Cort inverteix més de 350.000 euros en la millora de 12 escoles de Palma

Aquestes actuacions, que tenen per objectiu atendre diferents demandes dels centres, conclouran a finals d'agost

Ara Balears
1 min
L'Ajuntament ha destacat que en total s'han dut a terme 14 actuacions a diferents centres.

PalmaDes del mes d'abril i fins a finals d'aquest agost, l'Ajuntament de Palma està duent a terme tot un seguit de millores de manteniment en diferents escoles de Ciutat. Segons ha informat Cort, aquestes actuacions, que enguany, a causa del tancament dels centres, s'avançaren, conclouran a finals d'agost. La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha destacat que "la inversió de 354.230 euros en millores de manteniment arriba a 12 escoles públiques de Palma".

Aquestes actuacions, ha explicat l'Ajuntament, es planifiquen i executen cada any durant els mesos d'estiu i tenen per objectiu atendre diferents demandes que els centres fan arribar a l'Ajuntament.

Cort ha subratllat que en total s'han duit a terme 14 actuacions en diversos centres. En concret, s'han pintat elements exteriors dels centres de Son Anglada, Santa Catalina, la Indioteria, Son Canals i Marià Aguiló. Aquestes tasques han inclòs, a més, millores en els tancaments, reparacions estructurals i de tanques d'accés, fins a sumar una inversió de 56.021 euros.

Durant aquests mesos també s'han pintat els interiors dels CEIP Jaume I, Els Tamarells, Son Oliva, Son Ferriol Nou, Coll d'en Rabassa i Casablanca, amb una inversió de 245.651 euros. Així mateix, s'han fet reparacions d'elements afectats per humitats a l'escola de sa Casa Blanca i s'han plantat vuit arbres al pati de Primària del CP Rafal Nou, amb una inversió de poc més de 50.000 euros.

stats